İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında her sınıf bir çiçeğin bakımını üstlendi.

Nis

Egemenliğimiz; geçmişimizden emanetimiz geleceğimize mirasımızdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

7. sınıf öğrencilerimizin Teknoloji Tasarım dersinde tasarladığı köprü modelleri.

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında sokakta yaşayan hayvanlar için öğrencilerimizle birlikte mama dağıtımı yapıldı.

Nis

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında sınıflarda video izletildi.

Nis

8. sınıf öğrencilerimizle münazara etkinliği düzenledik. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu ilk mezun öğrencilerimizden Yahya ÇAKIR; ortaokul öğrencilerimize mezun olduğu Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Lisesi’ni tanıtarak okul hakkında bilgi verdi. Ayrıca okuduğu bölüm olan Elektrik Elektronik Mühendisliği için hangi alan seçmeleri, okumaları ve şartları konusunda deneyimlerini aktardı.

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında meyve ve sebze tohumları toprağa ekildi.

Mrt

Okul kütüphanemiz ders içi ve ders dışı faaliyetlerde, okuma saatlerinde bizleri ağırlamaya devam etmektedir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi mart ayı panomuz “Mesneviden Hikayeler” Mevlana'nın Yedi Öğüdü

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz Müzik dersinde kendi tasarladıkları müzik aletlerini tanıttılar.

Mrt

Akşemsettin AİHL olarak Ramazan Sokağı Süsleme Yarışmasına katıldık. Sokağımızdan bazı kareler.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek adına sınıflarda video izletildi, öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz ile Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne okul tanıtım gezisi düzenledik. Tanıtımda emeği geçen okul rehber öğretmenimize ve misafirperverliklerinden dolayı Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teşekkür ederiz.

Mrt

8. sınıf şubelerimizin veli toplantıları gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.