İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÇEDES Projesi kapsamında meyve ve sebze tohumları toprağa ekildi.

Mrt

Okul kütüphanemiz ders içi ve ders dışı faaliyetlerde, okuma saatlerinde bizleri ağırlamaya devam etmektedir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi mart ayı panomuz “Mesneviden Hikayeler” Mevlana'nın Yedi Öğüdü

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz Müzik dersinde kendi tasarladıkları müzik aletlerini tanıttılar.

Mrt

Akşemsettin AİHL olarak Ramazan Sokağı Süsleme Yarışmasına katıldık. Sokağımızdan bazı kareler.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek adına sınıflarda video izletildi, öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz ile Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne okul tanıtım gezisi düzenledik. Tanıtımda emeği geçen okul rehber öğretmenimize ve misafirperverliklerinden dolayı Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teşekkür ederiz.

Mrt

8. sınıf şubelerimizin veli toplantıları gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

14 MART DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Mrt

Allah bu millete bir daha “İstiklal Marşı” yazdırmasın.

MEHMET AKİF ERSOY

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı gerçekleştirildi.

Mrt

Ramazan ayının gelişini okulumuzu ve sınıflarımızı süsleyerek karşıladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan!

Mrt

Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleşen TÜGVA 7. Gençlik Buluşması’na öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

Mrt

Okulumuzda 9. sınıflar veli toplantısı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen İstiklal Marşı’nın Okunması Yarışmasına katılım sağladık.

Mrt

okulumuzda, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 11. sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi.