İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında aziz şehitlerimiz için okulumuzda Yasin-i Şerif okundu, dualar edildi, kuru üzüm ikramı yapılarak şehitlerimiz anıldı, günün anlam ve önemini kavramak adına video izletildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Mrt

Okulumuzda, 2023-2024 2. dönem 10. sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

5. sınıf öğrencilerimizle fen laboratuvarında saydam, yarı sayfam ve opak cisimleri inceledik.

Mrt

Fen laboratuvarında 5. sınıf öğrencilerimizle birlikte “Yansıma nasıl olur?” etkinliğini gerçekleştirerek gelme açısının yansıma açısına eşit olduğunu keşfettik.

Şbt

Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Arnavutköy İlçe Basketbol Müsabakaları kapsamında okulumuz lise öğrencileri basketbol müsabakasına katılım sağladılar.

Şbt

Okulumuzda, Halk Eğitim Merkezi “Dikiş Nakış Kursu” çalışmaları.

Şbt

Arnavutköy İlçe Bilgi Yarışması’na katılan ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

7. Sınıf öğrencilerimizle fen laboratuvarında ışığın soğurulması ile ilgili deney yaptık.

Şbt

Öncü Spor Okulumda Etkinlikleri kapsamında Öncü Spor ekibinin okulumuza ziyareti ile keyifli bir etkinlikte bir araya geldik. Öncü spor ekibine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz kütüphanesi okuma saatleri ve ders etkinlikleri için aktif olarak kullanılmaya devam etmektedir.

Şbt

6. sınıflar Türkçe dersinde “Fotoğrafta Kalan Anlar” metni kapsamında öğrencilerimiz fotoğraf makinesi tasarladılar.

Şbt

5. sınıf öğrencilerimizle fen laboratuvarında genleşme ve büzülme konusunu gravzant halkasıyla gözlemledik.

Şbt

7. sınıf öğrencilerimizle fen laboratuvarında “çözünürlüğü etkileyen faktörler” konusunu pekiştirdik.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde okulumuzda öğrencilerimize yönelik “Sıla-i Rahim” adlı seminer gerçekleştirildi. Bu güzel semineri veren Kıymetli İlçe Müftümüz Arif YEŞİLOĞLU’na teşekkür ediyoruz.

2024 BURSLULUK SINAVI UYGULAMA TAKVİMİ DUYURUSU